Menü

Sikeres együttműködés a Zelemo Holding Zrt.-vel

A digitális ügynökségünk és a Zelemo Holding Zrt. közötti együttműködés során számos izgalmas projektet valósítottunk meg. A Zelemo, amely több leányvállalattal is rendelkezik, minket választott arculati elemeik és weboldalaik megújítására. Ez a közös munka nemcsak a két vállalat közötti kapcsolatot erősítette meg, hanem számos jelentős eredményt is hozott mindkét fél számára.

A közös munka során az alábbi főbb projekteken dolgoztunk:

  • Arculati elemek elkészítése: Az összes Zelemo leányvállalat számára új, modern és egységes arculati elemeket készítettünk. Célunk az volt, hogy a márka minden eleme tükrözze a vállalat professzionalizmusát és innovatív szellemét.
     
  • Weboldalak megújítása: Mindegyik leányvállalat számára új weboldalt készítettünk Synergy Fox rendszerben, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem felhasználóbarátak és keresőoptimalizáltak is. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a weboldalak könnyen navigálhatóak legyenek és a látogatók számára kiváló felhasználói élményt nyújtsanak.
     
  • Iroda dekor: nagy örömmel vállaltuk el a Zelemo új irodájának dekorációs elemeinek megtervezését és kivitelezését, izgalmas és kreatív kihívás volt számukra. A projekt során a csapatunk különös figyelmet fordított a részletekre, hogy a Zelemo irodája egyedi és inspiráló környezetet nyújtson a munkatársaknak. Az együttműködés célja, hogy a modern és esztétikus dizájn elősegítse a hatékony és kellemes munkavégzést az irodában.
     

Az alábbi videóban a Partnerünk által összefoglalt tartalom hűen reprezentálja a Zelemo értékeit és vízióját:

 

Örömünkre szolgált a Zelemo Holding Zrt.-vel való együttműködés, amely során számos egyedi és kreatív projektet valósítottunk meg. Ha Te is professzionális és egyedi fejlesztésű weboldalt szeretnél, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

Állunk rendelkezésre, hogy segítsünk céged arculatának és online jelenlétének megújításában!

 

blog

Ajánlott cikkek

Mutass többet!